Page 166 - Tapas. Spanish Design for Food
P. 166
Chocolate Accents
D Ana Mir P Enric Rovira
Chocolate Accents son unas pequeñas bolas de chocolate con una ranura en un lado, lo que permite insertarlas en el borde de una copa de cava.
Chocolate Accents are little balls of chocolate with a slot on one side which fits over the rim of a glass of cava.
¿Por qué todas las pastillas de chocolate han de ser iguales? Chocodosis es una tableta con una geometría singular que invi- ta a jugar, solo o acompañado, dosificando la porción ideal para cada ocasión.
Why do all chocolate bars have to be the same? Chocodosis is a tablet of chocolate with a unique shape that invites you to play, alone or in company, dosing
out the ideal portion for
each occasion.
164
Chocolate Nipples
D Ana Mir
P Enric Rovira
Qué forma más preciada que un pezón, para convertirla en chocolate y ofrecerla a tu amante para degustarla. Esta íntima forma fue divulgada en chocolate por el prestigioso chocolatero Enric Rovira.
What shape is there which is more appreciated than a nipple, to be turned into chocolate and offered for your lover’s enjoyment? This intimate shape has been made available in chocolate by the pres- tigious chocolatier Enric Rovira.
Chocodosis
D Emili Padrós P Enric Rovira
FOTO / PHOTO: ENRIC ROVIRA FOTO / PHOTO: ENRIC ROVIRA FOTO / PHOTO: ENRIC ROVIRA