Page 63 - Tapas. Spanish Design for Food
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    Caviarera
D Luki Huber, Ferran Adrià
P Autoproducción / Self-production
Fruto de la colaboración de Ferran Adrià con Luki Huber,
un diseñador industrial suizo afincado en Barcelona. En esta pieza, que imita una lata de caviar, se servía en elBulli el caviar sférico
de melón, con un toque de ironía.
The result of collaboration between Ferran Adrià and the Barcelona- based Swiss industrial designer Luki Huber. In this item, which resembles a can of caviar, spherical melon caviar was served
in elBulli as an ironic little joke.
   Spaghetto Kit
D Luki Huber, Ferran Adrià P Guzmán Gastronomía
Kit especial para moldear y elaborar con facilidad espaguetis de gelatina. Con este kit se amplían las formas de presentar platos creativos. Consta de una botella de 250 ml, cinco tubos de un metro y un adaptador para sifón ISI, además de un manual de instrucciones y diversas recetas.
A special kit for making and molding gelatin spaghetti. Easy and quick
to make, this kit opens up a wide variety of ways to make creative dishes. The kit consists of a quarter liter bottle, five meter-long tubes and an ISI siphon adaptor as well as an instruction manual and recipes.
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FOTOS / PHOTOS: FRANCESC GUILLAMET
FOTOS / PHOTOS: FRANCESC GUILLAMET
Plato de elBulli / elBulli dish: 2 metros de spaghetto de parmesano


















































































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